Selidbe firmi

Selidbe firmi mogu biti veoma kompleksan i dugotrajan proces. Ukoliko želite da selidba vaše firme prođe glatko, u kratkom roku i uz maksimalnu uštedu, na pravom ste mestu. Agencija za selidbe Beograd organizuje selidbe firmi u Beogradu ali i po celoj zemlji po najpovoljnijim cenama.

Proširujete svoj biznis, zaposlili ste dodatnu radnu snagi i prostor u kome ste do sada radili vam je odjednom mali. Sama pomisao na to da morate da selite kompletnu dokumentaciju, opremu i kancelarijski materijal vas čini nervoznim. Selidbe firmi moguće su bez i najmanje doze stresa.

Ukoliko je potrebno da, recimo, hitno napustite prostor u kome je vaša firma bila, možemo vam ponuditi mogućnost skladištenja vaših stvari u našem magacinu.

Sav uskladišteni materijal, nameštaj i papirologija će biti savršeno bezbedni do trenutka kada odlučite da ih prebacite na drugu lokaciju. O periodu i uslovima zakupa, odnosno iznajmljivanja magacina se možemo dogovoriti već danas ako nas kontaktirate putem telefona. Isto važi i za vašu selidbu.

Budući da smo porodična firma, verujemo da dogovor kuću gradi te zato volimo da se lično sretnemo sa vama i isplaniramo detaljno transport.

Mnoge firme imaju specifične zahteve zbog prevoza delikatne, lomljive opreme, tehnike ili pak nekih kabastih stvari. Sa nama su vaše stvari savršeno bezbedne jer su sva naša vozila za transport tapacirana.

Osetljiva oprema poput kompjutera, druge softverske opreme, krhkog nameštaja od stakla ili drugih dragocenosti (slike i umetnička dela) tretira se s posebnom pažnjom i načinom pakovanja kako bi u neizmenjenom stanju i u tačno dogovoreno vreme dospeli na željenu adresu.

Stvari se dodatno obezbeđuju samim načinom pakovanja, načinom utovara a tokom transporta stvari su dodatno obezbeđenje i uvezane, ali i pod budnim okom naših radnika.

Za selidbe firmi vam možemo iznajmiti i samo naša vozila ako vi imate radnu snagu koja će pomoći oko utovara i istovara.

Za vas montiramo, demontiramo, pakujemo, raznosimo, razvozimo, uvozimo, nema nesavladivih prepreka, preteškog ili prevelikog nameštaja i opreme, a s istom pažnjom ćemo se starati i o krhkim i finim stvarima od stakla, porcelana i drugih osetljivih materijala.

Možemo vam ponuditi i pomoć pri samom pakovanju jer imamo na prodaju i kartonske kutije, pucketave i streč folije te radimo i pripremu pre same selidbe.

Selidbe obavljamo kamionima, pik apovima, kombijima…u zavisnosti od toga šta i koliko stvari transportujete.

Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu i radu u selidbama, poznajemo sve delove grada, načine kojima se najbrže stiže na željeno odredište, te vam tako garantujemo značajne uštede u vremenu i novcu.

Naši vozači odlično poznaju ne samo grad već i ostatak Srbije, za slučaj da se radi o selidbi firme u unutrašnjosti.

Bitno je da znate i da vam nudimo mogućnost besplatne procene pre nego se o bilo čemu dogovorimo.

Pozovite nas i naši agenti će vam objasniti da uz nas, ne samo da imate garanciju na izvršenu uslugu, već imate i besplatnu procenu koju vršimo na licu mesta bez skrivenih troškova.

Sve radimo potpuno transparetno jer je to preduslog poverenja i dugoročnog poslovanja.

Naš tim sastavljen od uskusnih profesionalaca vam stavlja na raspolaganje brojne usluge i savete za jeftine selidbe bez obzira na udaljenost, vremenske uslove ili ograničeni rok do koga selidba mora biti završena.


Olakšajte sebi selidbu firme i započnite novu radnu nedelju u novom radnom prostoru puni elana umesto iscrpljeni od brige o selidbi i tegljenja tona papira i dokumenata.

Javite nam se već danas i proverite zašto smo najbolji!

Call Now Button